Latest News


Love Island Suomen aikasemmalta kaudelta tutut Juho ja Janita kertovat nyt upeista kokemuksistaan Love Islandilla.

“Ehdottomasti vaan pää edellä syvään päätyyn!”

Vielä ehdit hakea mukaan ohjelmaan osoitteessa https://shortaudition.net/Love-Island-Suomi-2021
Anna kuuman kesän jatkua ja lähde mukaan rakkauden saarelle Espanjaan.

Love Island Suomi uusi kausi ma-la 21.00 16.8. alkaen AVAlla. Katso jo 20.00 C More- ja mtv-palvelussa

Matti Yrjänä Joensuun suosituista Harjunpää-dekkarikirjoista tehdään uusi C More -alkuperäissarja. Uutuussarja Harjunpää saa ensi-iltansa C More -suoratoistopalvelussa vuonna 2022. Sarjan päätähtinä nähdään Olli Rahkonen ja Olga Temonen. Kuvaukset ovat käynnistyneet Helsingissä viime viikolla.

Kuvaaja: Jaana Rannikko

C More -alkuperäissarjavalikoima saa vuodelle 2022 laadukkaan kotimaisen lisäyksen Harjunpää-rikosdraamasarjasta. Matti Yrjänä Joensuun valtavan suosittuihin Harjunpää-klassikkodekkareihin pohjautuvassa uutuussarjassa kesäinen Helsinki näyttäytyy murharyhmän tutkijoiden Timo Harjunpään ja Onerva Nykäsen kautta erilaisin silmin, kun ihmiset eivät ole turvassa kaduilla tai edes kodeissaan. Rankkojen rikosten keskellä on vaikea olla tuntematta jatkuvaa huolta omasta perheestään ja pelkäämättä otteen lipsumista omista lapsista. Kahdeksanosaisen C More -alkuperäissarjan pohjana ovat Joensuun kirjat Ahdistelija, Poliisin poika, Kiusantekijät ja Rautahuone.

Rikosten psykologiseen puoleen ja tarinoihin niiden taustalla vahvasti pureutuvan sarjan on käsikirjoittanut ja tuonut nykypäivään Harri Virtanen, jonka aikaisempiin töihin lukeutuvat muun muassa Karppi ja Kylmäverisesti sinun. “Joensuun kirjojen yhteiskunnallisuus puhutteli minua, samoin hänen inhimillinen asenteensa kaikkein
surkeimpiin ja raaimpiin tekoihin ajautuneita ihmisiä kohtaan”, kuvailee Virtanen sarjan kirjoitusprosessia.

Sarjassa on mukana kiinnostava näyttelijäkattaus. Ylikonstaapeli Timo Harjunpään roolin tekee Tom of Finland -musikaalista ja Fingerpori-elokuvasta tunnettu Olli Rahkonen ja hänen työparinaan aloittavana Onerva Nykäsenä nähdään Aika jonka sain -elokuvan tähti Olga Temonen. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Jutta Järvinen, Sanna Saarijärvi, Robin Svartström, Alma Pöysti ja Emilia Neuvonen.

Harjunpää-sarjan kuvaukset on saatu käyntiin viime viikolla Helsingissä ja ne jatkuvat elokuulle saakka. Sarjan tuottaa C Morelle ja MTV:lle ITV Studios Finland vastaavina tuottajinaan Maria Kangas ja Pete Paavolainen. Ohjauksesta vastaa Matti Kinnunen (Rahti, Miss Farkku-Suomi) Hanna Bergholmin (Pahanhautoja) ohjatessa sarjan kaksi viimeistä jaksoa.

“Joensuun Harjunpää-dekkarit ovat suurta suomalaista tarinankerrontaa parhaimmillaan.
Suositut kirjat antavat pohjan erittäin laadukkaalle henkilövetoiselle sarjalle, jossa
näyttelijät pääsevät loistamaan. Sarjan teemat ovat katsojia puhuttelevia, kuten nuorten
pahoinvointi, rikoksiin ajautuminen ja empatian puute”, kertoo kehitys- ja
draamapäällikkö Jani Hartikainen MTV:ltä.

Harjunpää-draamasarja julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa vuonna 2022. Harjunpää on C More -alkuperäissarja.

Elossa 24h -sarja kertoo tavallisten suomalaisten koskettavia tarinoita terveydenhuollon parissa  kellon ympäri. Yle TV1:ssä kahdeksan uutta jaksoa nähdään 28.3.–4.4.2021. Yle Areenassa kaikki uudet jaksot ovat katsottavissa 28.3. alkaen.

Dokumentaarinen ohjelmasarja Elossa 24h on tällä kaudella kuvattu poikkeusoloissa COVID-19-pandemiasta johtuen. Ohjelma näyttää, miten – poikkeusoloissakin – meitä suomalaisia hoidetaan ja pidetään elossa vuorokauden jokaisena tuntina. Sarja on toteutettu turvallisuus huomioiden ainutlaatuisessa yhteistyössä sairaaloiden kanssa. 

Sarjan viides tuotantokausi kuvattiin poikkeuksellisen laajasti eri puolella Suomea. Nelisenkymmentä kameraryhmää taltioi marraskuussa 2020 sarjaa 20 suomalaisessa kaupungissa ja 25 eri hoitoyksikössä. Mukana ovat Suomen yliopistosairaaloista Helsingin ja Uudenmaan HUS, Tampereen TAYS, Turun TYKS ja Oulun OYS, ensihoidon FinnHEMS-yksikkö Turussa sekä erilaiset yksiköt mm. Lappeenrannassa, Lahdessa, Kotkassa, Kokkolassa, Hämeenlinnassa, Kilpisjärvellä, Savonlinnassa, Rovaniemellä ja Jyväskylässä.

Kauden starttaa 28.3. erikoisjakso ensihoidosta

Viides tuotantokausi käynnistyy erikoisjaksolla Ratkaiseva tunti. Siinä seurataan ensihoidon ammattilaisia, jotka kutsutaan tehtävään silloin, kun tavallinen apu ei riitä. Päärooleissa ovat Rajavartiolaitoksen ensihoitaja Mikko Terho ja Puolustusvoimien ensihoidon ylilääkäri Juha Kuosmanen

Loput seitsemän jaksoa kertovat tositarinoita ihmisistä terveydenhuollon parissa. Mukana on hoitajia, lääkäreitä ja potilaita elämän eri vaiheissa. 

Potilaina lapsia ja nuoria

Kauden aikana lapsipotilaina nähdään kaksi hellyyttävää nelivuotiasta. Toinen heistä, Vilja, saapuu Kaustiselta Uuteen lastensairaalaan Helsinkiin, jossa hänelle tehdään harvinainen ja massiivinen keskikasvo-osteotomia. Viljan kalloa laajennetaan asentamalla kalloon metallinen venytyslaite. Kahden yliopistosairaalan yhteistyönä tehtävän leikkauksen kirurgeina toimivat lastenkirurgi Willy Serlo OYSista ja plastiikkakirurgi Junnu Leikola HUSista. 

Nessu, 4, puolestaan saa Tampereen yliopistollisessa sairaalassa peukalon. Se tehdään hänen etusormestaan. Uusi sormi helpottaa Nessun arkea, pyörän ohjaamista ja sählymailan pitämistä.

Tällä kaudella keskitytään myös nuorten kohtaamiin sairauksiin ja traumoihin. Lappeenrantalaisella Sandralla diagnosoitiin MS-tauti, jota hän ei aluksi halunnut paljastaa edes ystävilleen. Touretten syndrooma herättää paljon ennakkoluuloja, mutta turkulainen Katariina, 19, haluaa jakaa siitä tietoa. 

Jääkiekkoilija Taavi Vartiainen, 26,  kertoo kamppailustaan kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa. Hämeenlinnassa asuva Anne, 26, joutui lähisuhdeväkivallan uhriksi. Hänellä on aivovamma, joka muutti tulevaisuudennäkymät täysin.

Ainutlaatuista ammattitaitoa ja tinkimätöntä asennetta

Terveydenhoidon ammattilaisilla on jälleen tärkeä rooli sarjassa. Sarjaa kuvattiin muun muassa Kanta-Hämeen keskussairaalan koronayksikössä, Kilpisjärvellä, jossa seurataan terveydenhoitaja Paula Keski-Kujalan työpäivää, ja Oulussa, jossa ensihoitoyksikön ensihoitaja Leevi, 21, saa hälytyksen ketjukolarin ja työmaalla sairauskohtauksen saaneen miehen hoitotehtäviin. 

Uusissa jaksoissa päästään seuraamaan myös vaativia leikkauksia. Tyksissä Turussa oripääläistä Kirsiä, 47, ja hänen perhettään jännittää Kirsin näköhermoja painavan aivokasvaimen edessä oleva leikkaus. Maurilla, 59, on harvinainen nielemishäiriö. Häntä hoidetaan pikkutarkalla POEM-leikkauksella joka sisältää riskejä. 

Elossa 24h -sarjan aiemmat neljä, vuosina 2017–2020 esitetyt kaudet, ovat olleet palkittuja katsojamenestyksiä. Ohjelma on saanut jo kolme Kultaista Venlaa: vuosina 2017 ja 2019 se palkittiin parhaana seurantarealityohjelmana ja vuonna 2018 parhaana uutis-, ajankohtais- ja asiaohjelmana. Myös sarjan neljäs tuotantokausi on ehdolla vuoden 2020 parhaan seurantarealityn Kultaisen Venlan saajaksi.

Elossa 24h – 5. Kausi Yle Areenassa 28.3.2021 ja Yle TV1:ssä 28.3.–4.4. klo 20.00

Tampereella on alkanut kaksiosaisen psykologisen thrillerin Poikani Joel kuvaukset. Sarja nähdään 2022 aikana Elisa Viihde Viaplay suoratoistopalvelussa.

Poikani Joel on suosittuun brittisarjaan A Mother’s Son perustuva kaksiosainen minisarja. Suomalaisversion ohjaa Saara Cantell, käsikirjoittajat Chris Lang ja Kati Royle. Sarjan päärooleissa nähdään Laura MalmivaaraIlkka Villi ja Turkka Mastomäki.

Synopsis: Roosa on juuri muuttanut lapsiensa kanssa uuden miehensä ja tämän lapsien luokse, kun kaupungissa tapahtuu nuoren tytön murha.

Menestyssarjan uudella kaudella nähdään, millaista on neljän julkisuudesta tutun tähden elämä lehtiotsikoiden ja tarkkaan harkittujen somekuvien takana. Martina Aitolehti, Sara Sieppi, Leo Stillman ja Tuure Boelius päästävät katsojat ennennäkemättömällä tavalla elämäänsä.

Iholla Discovery+-palvelussa 13.1. alkaen, kolme jaksoa viikossa.

The Voice of Finland viettää keväällä 10. juhlakauttaan, jonka kunniaksi punaisissa tuoleissa nähdään uutena tähtivalmentajana Maija Vilkkumaa. Laulajista käyvät taistelua myös edellisiltä kausilta tutut tähtivalmentajat: Redrama, Juha Tapio sekä tuplatuolilaiset Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen.

Terms & Conditions | Privacy Notice

©Copyright ITV Studios 2020. All rights reserved